Subscribe via RSS Feed

Euro Local Kombat Timisoara

local-kombat

Vinerea trecuta la Sala Olimpia din Timisoara a fost gala Local Kombat editia 30, editie denumita si Euro Local Kombat, datorita faptului ca 3 romani jucau cu un italian, un francez si un olandez.

De departe meciurile cele mai frumoase au fost cele pierdute de romani, mai precis de Ciobanu la Samedov (finalist la piramida de la Amsterdam) si Buda la un italian necunoscut.

Ciobanu a avut un meci extrem de greu si desi a pierdut dupa prelungiri, s-a prezentat mai mult decat onorabil in fata unui bielorus extrem de tehnic si impunator. Meciul a fost de un dramatism total, Ciobanu reusind cateva eschive foarte frumoase la loviturile devastatoare ale lui Samedov. Favoritul meu, Buda, a pierdut un meci pe care l-a avut in mana 2 reprize in fata unui italian foarte bataios si rezistent. “Pitbulul” Atodiresei a invins greu adversarul sau, iar Ghita in main-eventul galei, s-a impus neconvingator in fata imensului Breggy, reusind ca dupa meci sa se dovedeasca faptul ca s-a accidentat si nu se va prezenta la gala K1 de la Hawai, unde ii va lua locul, “moartea din Carpati” – Morosanu.

Va prezint si ce nu s-a vazut la protv, in pauzele dintre meciuri:

local kombat timisoara
Vezi mai multe video din Evenimente »

Tags: , , , , , , , ,

Category: Jurnal, Video

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.