Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Cum scapi de reclama din Yahoo! Messenger

sursa: www.go4it.ro

yahoo.jpgDacă faci parte din clubul celor stresaţi de reclama din Yahoo! Messenger, aceea micuţă, din fereastra principală care îţi ocupă spaţiu preţios din lista de contacte, atunci acest articol este pentru tine. În mai puţin de 1 minut şi fără bătaie de cap vei scăpa de mica reclamă din Yahoo! Messenger şi vei uita chiar că a existat vreo dată. Pe Internet circulă mai multe mici progrămele (patch-uri) care promit că te scapă de reclamele din Yahoo! Messenger, numai că nu toate funcţionează.

Unele nu merg deloc, iar altele nu fac să dispară reclama decât temporar. Patch-ul despre care vorbesc eu, a fost testat pe cea mai nouă versiune de Yahoo! Messenger 8 (8.1.0.421) şi pe Yahoo! Messenger 9 Beta (varianta actuală este 9.0.0.797) şi funcţionează fără reproş. Ce ai de făcut pentru a scăpa de reclamă? Procedura este similară pe ambele versiuni de Yahoo! Messenger şi constă din 3 paşi simpli:

1. Închizi Yahoo! Messenger

2. Salvezi pe calculatorul tău acest fişier (Yahoo! Messenger AD-Remover New 2 Patch.exe) şi dai dublu click pe el

3. În fereastra care se deschide apeşi butonul Patch. Aplicaţia are nevoie să-i indici calea către fişierul executabil al lui Yahoo! Messenger. Aşadar vei da Yes în căsuţa care te întreabă dacă vrei să cauţi executabilul, te duci în C:’Program Files’Yahoo!’Messenger şi dai dublu click pe fişierul YahooMessenger (sau YahooMessenger.exe dacă Windows Explorer îţi arată şi extensiile fişierelor).

ym-addremover.jpg

Acum trebuie decât să deschizi din nou Yahoo! Messenger şi să observi cum reclama a dispărut ca prin minune, iar în fereastra principală au loc acum mai multe contacte.

mic-mess8.jpg       mic-mess9.jpg

Este posibil ca acest Patch să nu mai dea roade în cazul unor viitoare versiuni de Yahoo! Messenger, dacă cei de la Yahoo! fac unele modificări. Însă în măsura în care va apărea o versiune nouă a acestui Patch, vom actualiza articolul. Aşa că adaugă-ţi la bookmarks această pagină, pentru că aici vei găsi Patch-ul care te va scăpa de reclame şi în viitoarele versiuni de Yahoo! Messenger.
Update: Ca să nu existe dubii în legătură cu acest patch (pe care unii antiviruşi îl detectează eronat ca troian), iată rezultatul scanării cu cea mai nouă versiune de Kaspersky Antivirus, cu setările standard.

ym-addremover1.jpg

Rezultatul scanării cu Kaspersky Antivirus 7

Tags: , ,

Category: DepeNet, tutoriale it

Comments (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Raluca says:

  x-( NU POT SA IL DESCARK PT CA E VIRUSAT :)) :)) :)) CE MA FAC K PESTE TOT PE UNDE AM CAUTAT PROGRAMUL AVEA VIRUSI

 2. paula says:

  nu merge…are virushi :(:(

 3. Gaby says:

  La mine nu are virusi :d :( cred :-s dar cred ca nu o sa aibe si mia mers programul ;)

 4. Alina says:

  nu mere programu , n’are virusi dar nici nu face ce trebuie …

 5. Arni says:

  apoi i virusat si nush cine is instealeaza ceva prog care are virusi
  io sigur no voi face doar ca sa scap d reclamele alea….
  Macar de nar fi avut virus patchu …
  Asa numa faceti reclama in prostie ….SCZ dar astai adevaru :|

 6. MADALIN says:

  NU POT SE DESCARC E VIRUSAT!:(

 7. mihai says:

  merge bine sper doar sa nu fure pasu la mail ;))

 8. stpbv says:

  merge brici :X

 9. bloNdu' says:

  :))) Programu` este vazut ca un virus.. dar nu e, la mine e totu` OK, a scos reclama..

 10. magulicy says:

  reclamele din yahoo messenger se pot scoate in felu urmator intri in windows , sistem 32 , drivers , etc , host ,al deschidem cu notepad si in linia urmatoare punem comanda 127.0.0.1 insider.msg.yahoo.com salvezi , inchizi yahoo messenger deschizi iar si reclamele au disparut foarte simplu.sper sa va fie de folos;)

 11. Argento says:

  @ magulicy
  Am testat solutia propusa de tine si functioneaza.
  thx

 12. patty says:

  te iubesc !
  slava domnului !!!in sfarsit am scapat de porcaria aia enervanta

 13. radu_hack says:

  Mai fratilor de ce nu terminati cu prostiil e aste ? ce castigati daca virusati PC-urile altora, dormiti mai bine noaptea! my id Radu_hack

 14. Marian says:

  Mda asa cum s-a zis si mai sus,fisierul este ”vazut” de antivirus fiind malicios [-x dar nu e asa programul functioneaza conform asteptarilor,merci Admin ! ;)

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.