Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Regulament casnic

Regulament casnic valabil pe perioada 07 – 29 Iunie 2008

  • 1) In timpul Campionatului European, barbatul are puteri discretionare si exclusive asupra receptorului TV si a telecomenzii aferente.
  • 2) Sotia / prietena se ocupa in acest timp in tacere de treburile gospodariei.
  • 3) Inaintea fiecarui meci se va asigura sotului o lada de bere RECE cat mai aproape de fotoliu. In lipsa berii, aceasta poate fi inlocuita cu Johnny Walker, Jack Daniels, Bacardi sau Curvoisier insotite de Cola rece sau cuburi de gheata.
  • 4 )In timpul jocului va fi interzisa categoric prezenta feminina in camera de vizionare..

  • 5) La pauza, se suspenda interdictia de intrare pentru femei. In acest timp ele vor debarasa incaperea de eventualele sticle sau alte recipient goale pe care le vor inlocui cu altele pline si reci. La nevoie vor, improspata si eventualele gustari ( covrigei sarati, chips- uri s.a.m.d. In acest timp se va evita galagia produsa de pungi, farfurii, etc).
  • 6) Cel tarziu cu 30 de minute inaintea inceperii jocului, se va oferi sotului o masa pregatita cu dragoste. Pentru a nu deranja pregatirea psihica a sotului dinaintea meciului, se interzice orice manifestare verbala a sotiei.
  • 7) In timpul CE se va renunta total la orice activitate menita sa perpetueze specia. Deasemenea se interzice purtarea oricarui articol de imbracaminte care ar putea trezi sotului porniri sau dorinte de perpetuare.
  • 8) In cazul in care BARBATUL in marea sa marinimie va permite sotiei sa-si arunce cateva minute privirea la meci, aceasta va renunta total la expresii care exprima abisul intelectual fotbalistic al acesteia de genul:> “E frumusel Mutu asta” sau “ce inseamna ofsaid “. Eventual aceste atitudini pot fi reprimate si prin actiuni fizice.

Dragi femei, daca veti respecta aceste regului de comportament, sotul va va multumi si va incerca:
sa nu verse berea sau sa rastoarne scrumiera
– sa nu faca firimituri pe o raza de 3 metrii in jurul jiltului si
– la consumarea celor de la cap.6, sa nu reaminteasca de calitatile culinare ale mamei sale.

Tags: , , , ,

Category: DepeNet, Momente distractive

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.