Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Apa chioara sau un supercomputer?

Cam asta e intrebarea care se pune dupa ce ai terminat de vizionat documentarul de peste 80minute de mai jos. Sunt puse in evidenta mai multe calitati ale apei, dar de departe, memoria ei este cea care face senzatie. Desi la nivel de teorie inca, are multi sustinatori.

Documentarul merita vizionat desi e putin cam lung. Poate apoi o sa va dati si cu parerea: este apa doar o combinatie chimica intre 2 elemente: H2O, sau trece dincolo de puterea noastra de intelegere din acest moment?

Tags: , , , ,

Category: Stiati ca?, Video

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ahmed says:

  este foarte interesant documentarul si este adevarat

 2. Argento says:

  nu stiu daca este adevarat sau nu, dar cu siguranta este interesant. ramane ca oamenii de stiinta sa confirme sau nu teoria asta in viitorul apropiat.

 3. userpsy says:

  Argento ? in opinia ta cei care au facut filmul sunt vanzatori la taraba? sau care e logica afirmatiei tale? hmm
  Toate informatiile despre film si tehnologiile care pot masura energia apei, a oricarui obiect si a organismului uman le puteti gasi pe adresa http://www.torser.info .. precum si alte documentare cu semnificatie pozitiva care va ajuta sa intelegeti cum sa va feriti de influentele negative ale persoanelor din jur care isi dau cu parerea despre cele mai avansate tehnologii de pe planeta pamant! sponsorizate de cele mai puternice guverne si institutii militare din lume !! KGB .. CIA etc ..

 4. Argento says:

  @userspy:

  incerc sa imi dau seama de unde ai dedus tu ca in opinia mea cei care au facut filmul sunt vanzatori la taraba! Cine ai vrea sa confirme sau nu teoria daca nu oamenii de stiinta? (aia din film sau altii)

 5. MAIEUTICUL says:

  În opinia mea , f.f.interesant documentarul . Mă face să mă întreb încă o dată dacă , o experienţă pe care am trăit-o cândva , a fost o simplă coincidenţă , întâmplare , etc. Oare , vom ajunge să cunoaştem vreodată şi “TAINA” unor asemenea fenomene ?

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.