Subscribe via RSS Feed

Grizzly sugrumat de un somnambul

grizzly ’Alo, politia? Va vog, va implor, veniti repede, cat mai repede, il omoara! Il omoara, grabiti-va!’’, se aude vocea disperata a unei femei. Pregatindu-se pentru ce e mai rau, seriful se urca degraba in masina si pleaca spre casa vocii de la telefon. Ajuns acolo descopera o scena de groaza… un barbat in pijamale, plin de sange si abia respirand, sta intins pe iarba. Cativa metri mai incolo, un urs grizzly zace fara suflare. Sa scapi cu viata din ghearele unui grizzly este aproape imposibil si, de cele mai multe ori, numai un miracol te poate salva. De-a dreptul incredibil este cand, somnambul fiind, reusesti sa sugrumi cu mainile goale un asemenea animal. Asa s-a si intamplat in povestea noastra. Un american somnambul a ’’iesit’’ la o plimbare nocturna in curtea casei. Spre ghinionul lui, un urs grizzly iesise si el la plimbare in aceeasi curte. Nerealizand cu cine are de-a face, barbatul s-a luat la tranta cu animalul.


Cand in sfarsit s-a trezit, era cam tarziu. Ursul il trantise la pamant si aproape-l strivise sub greutatea sa. Speriat, barbatul si-a dat seama ca singura lui sansa de a scapa cu viata este sa sugrume ursul.

Desi era plin de zgarieturi si zacea intr-o balta de sange, norocosul somnambul a scapat cu viata iar medicii se asteapta sa-si revina in totalitate.

Sursa: ziua

Category: Stiati ca?

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.