Subscribe via RSS Feed

imobiliare.ro – 10 ani

In urma cu 10 ani putini auzisera de internet, iar din cei care auzisera,  putini stiau cu ce se mananca. Erau doar notiuni teoretice despre o retea imensa de calculatoare legate intre ele care pot fi accesate pentru a afla diverse informatii. Nimic concret, iar  motorul de cautare Google era pe-atunci  doar un proiect, probabil.

Si mai putini vazusera vreodata o pagina web, iar gandurile unei afaceri pe internet erau de domeniul SF-ului.

Totusi, atunci, a fost lansat imobiliare.ro versiunea 1, un proiect al unor tineri increzatori, in ceea ce avea sa insemne mai tarziu o afacere online. Dupa 10 ani, imobiliare.ro ramane portalul  nr.1 in imobiliare din Romania.

10 Premii zilnice concurs imobiliare.ro 10 ani

 

Si pentru ca imobiliare.ro vrea sa sarbatoreasca alaturi de voi un deceniu, va invita la un nou concurs. Un concurs al imaginatiei, al desenului, al copilariei. Poti castiga zilnic o parcela pe Luna (da, pe aia care se invarte mereu in jurul Pamantului) si la final un telescop performant, cu care sa-ti admiri parcela :)

Premiul cel mare - Telescopt Newton concurs imobiliare.ro 10 ani

Concursul tine 10 zile si castigatorii vor fi desemnati de un juriu format din 10 copii de 10 ani. Mai multe detalii despre concurs puteti gasi pe blogul imobiliare.ro

 

Numai pierde timpul, intra si tu aici, distreaza-te desenand, salveaza capodopera si spera ca ea va fii pe placul copiilor din juriu.

Have fun!

 

 

Tags: , , , , ,

Category: Jurnal

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Daniel Ispas says:

    Felicitari pentru deceniul implinit. Site-ul arata foarte bine in noua lui versiune. Imi place ca e usor de citit si navigat.

  2. […] Articol Ultimele articole despre Imobiliare […]

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.