Subscribe via RSS Feed

Pai e corect asa??

Cand iti doresti prea mult si n`ai de unde
Te duci unde?
La furat! Yo!

Asa spunea Luchian in piesa La furat (toata viata mea).

Aceasta pare sa fie si deviza dupa care se ghideaza multe persoane in ziua de azi. Vrei sa faci bani, dar nu te ajuta capu’, talent nu ai si mai presus nu-ti place sa muncesti. Ce faci sa supravietuiesti?? Pai te multumesti cu firimiturile altora si ocazional mai furi cate o bucata mai mare in speranta ca nu vei fi vazut de nimeni sau ca poate trece cu vederea daca esti asa neinsemnat si nu meriti atentie.
Eram ieri pe internet si am dat intamplator peste “portal manager guide online” un site ca oricare altul, pana dau clic pe “schimba judet” si raman putin masca: recunosc foarte bine harta de acolo cu toate ca au modificat putin background-ul din albastru in verde. Este vorba de harta creata si folosita de imobiliare.ro de 2 ani incoace!!

Pai e frumos domnilor?? Chiar asa??? DA’ CHIAR ASA?? Copy/paste fara nicio nerusinare? Chiar faceti parte din categoria celor descrisi mai sus??
O sa las pe altii sa raspunda la aceasta intrebare…. si atasez si 2 imagini cu originalul de la imobiliare.ro si “munca” celor de la i-guide.ro:

imobiliare.ro – original

imobiliarero

i-guide.ro – copie

copie imobiliare.ro

Tags: , , ,

Category: DepeNet, Jurnal

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. luci says:

    se intrevede un ……proces !!!!

  2. doar daca nu vor raspunde pozitiv la notificarea avocatului :d

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.