Subscribe via RSS Feed

EastComfort – cazare in regim hotelier

Brrrrrr! E frig afara si se pare ca nu vom avea parte de incalzire in perioada imediat urmatoare. Nici nu cred ca ne putem astepta la asa ceva in noiembrie dar parca ne-am dori cu totii un asa miracol.

Sa visezi la o camera calda, la o cana de ceai sau la o baie fierbinte e mereu foarte tentant si parca frigul dispare. Chiar daca nu esti acasa. In vizita la cei dragi, ca vii din alt oras sau din afara tarii, apartamentele cu regim hotelier, pot face acest vis realitate. Sunt o solutie ideala pentru cei care vor sa se bucure de o atmosfera placuta, sa profite de toate facilitatile pe care le pot avea in propria casa si, mai ales, sa nu simta ca au fost jefuiti dupa ce au achitat ci, mai mult decat atat, sa fie usurati ca au putut sa economiseasca.

EastComfort intruneste toate aceste cerinte si chiar mai mult. Pe langa faptul ca au un personal amabil si de ajutor, sunt si flexibili in ce priveste efectuarea rezervarilor, in sensul ca se pot face si la telefon, nu doar pe site-ul lor. Plata se poate face cash, pe loc, in euro sau in lei.regim hotelier

Site-ul companiei ofera o descriere detaliata a apartamentelor oferite spre inchiriere astfel incat clientii sa isi poata face o idee buna despre ce, cum si unde vor sa inchirieze un apartament sau o garsoniera pe termen scurt. Oferta pentru capitala este vasta, atractiva si usor accesibila din Google pentru clientii care cauta cazare Bucuresti sau Bucharest apartments. Site-ul EastComfort este disponibil in 3 limbi iar operatorii care preiau cererile de rezervare sunt in masura sa ofere clientilor orice lamuriri necesare.

Si iata cum deodata stresul cazarii departe de casa si de confortul acesteia devine aproape inexistent…

Tags: , , , ,

Category: Promo

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.