Subscribe via RSS Feed

Hoteluri in Romania

Daca vrei sa mergi pe ici pe colea prin tara, sa iti mai clatesti ochii cu ceva mai inaltator din ce are tara noastra de oferit sau intr-o vizita de afaceri, optiunile abunda. Orase frumoase avem si noi si de stat gasesti sa stai mai oriunde intrucat posibilitatile de cazare au sporit si s-au diversificat de vreo cativa ani incoace.

romania

Daca esti un calator care vrea sa aiba tot confortul la dispozitie si sa stie ca da un ban si nu are regrete (pentru ca a primit serviciile pentru care a platit), hotelurile vor fi primele pe lista. Hoteluri in Bucuresti sunt cu nemiluita iar luxul si confortul sunt elementele care ies in evidenta. Majoritatea sunt situate in zone usor accesibile si nu doar atat:  in locatii de unde puteti foarte usor sa simtiti si sa traiti in ritm cu forfota specifica acestei metropole.

Imbietoare este si Timisoara, cu aerul ei destul de occidental. La cazare Timisoara, Boavista, Perla sau Tresor (pentru a numi doar cateva dintre ele), imbina rafinamentul cu modernitatea constructiei pentru a oferi clientilor sai o experienta unica.

Nici Clujul nu este mai prejos. Centru universitar cu traditie in Romania, orasul are o sumedenie de locuri de vizitat. La categoria hoteluri Cluj, Tulip Inn Sunny Hill si City Plaza (fiecare de 4 stele), te vor face sa simti ca nu esti in Romania.

Cu alte cuvinte, merita sa dai mai multa atentie tarii noastra si sa punem mai mult efort in a sustine incercarile de promovare pozitiva a ceea ce Romania are sa ofere.  Se prea poate ca o sustinere a turismului sa fie ceea ce ne va scoate din criza, prin atragerea de clienti nu doar din tara dar si din strainatate. Daca noi nu ne ajutam, cum sa ne asteptam ca altii sa ne ajute? Nu prea merge.

Tags: , , ,

Category: Promo

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.