Subscribe via RSS Feed

EuroCars – Rent a car

Desi se zice ca romanii nu au bani si ca treburile merg destul de prost pentru ca e criza, iata ca nu e chiar asa cand vine vorba despre inchirieri de masini. Ca au masina in service sau ca vin in tara sa isi viziteze familia, romanii apeleaza destul de des la serviciul de rent a car Romania.  Si asta se intampla dintr-un motiv cat se poate de intemeiat.

rent a car

Chiar daca este un domeniu aflat in dezvoltare pe piata serviciilor in Romania, rent a car-ul pare sa devina o necesitate si nu un lux pentru a putea tine pas cu nevoile clientilor. Cu servicii si preturi fara egal in domeniul inchirierilor auto  in tara noastra, EuroCars se remarca prin profesionalism, eficienta si oameni de incredere care sunt mereu pregatiti sa raspunda la intrebari si sa va ajute in procesul de rezervare.

Cu filiale in toata tara, EuroCars Romania este unul dintre furnizorii principali de masini de inchiriat la nivel national, avand deja aproape 10 ani de experienta in domeniu. Site-ul companiei este simplu de navigat si ofera vizitatorilor si clientilor sai o multitudine de variante de autoturisme din care pot alege, selectia facandu-se dupa criterii precum: model, tip de carburant dorit, cutie de viteze si clasa. Tipurile de masini disponibile in flota companiei variaza in functie de locatie si pot satisface orice buget si preferinte.

Cand e nevoie de mai mult spatiu pentru transportarea unui grup de persoane (fiecare dintre acestea avand bagaje), cu EuroCars puteti sa inchiriati si microbuze sau chiar autobuze. Acestea pot fi conduse fie de catre unul dintre membri grupului, fie de unul dintre soferii pe care firma ii poate pune la dispozitie. Este cu siguranta o solutie de luat in considerare in cazul grupurilor care vor sa viziteze Romania urmand un traseu dat. Mai ales ca soferii sunt buni vorbitori ai limbii engleze si sunt familiarizati cu multe dintre traseele turistice.

Pentru perioadele cele mai aglomerate ale anului (mai ales vara si in jurul sarbatorilor, cum ar fi Craciunul si Pastele), este bine ca rezervarea sa se faca cu cel putin 2 luni inainte de sosire intrucat autoturismele se blocheaza foarte repede. Se poate ajunge la situatii in care nu mai exista masini disponibile pentru o anumita perioada data, in iulie, de exemplu, daca solicitarea se face de azi pe maine sau chiar de la o saptamana la alta. O situatie de genul s-a intamplat in Bacau anul acesta. Atat EuroCars cat si competitorii acestora pe rent a car Bacau, n-au avut masini de inchiriat timp de 2 saptamani in plin sezon!! Deci planificarea in avans e absolut necesara. Mai ales cand clientii opteaza pentru ce e mai bun.

Tags: , ,

Category: Promo

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.