Subscribe via RSS Feed

Aida iti spune ce nu sti

aida software

De multe ori am ajuns in situatia in care trebuie sa instalez o placa video, sa pun un ram in plus la un computer ramas putin in urma, sa reinstalez un windows etc. De fiecare data marea problema este gasirea informatiilor la care nu ai acces relativ usor, gasirea driverelor pentru device-urile ale caror cd-uri cine stie pe unde mai sunt, aflarea informatiilor legate de componentele hard/soft instalate.

Ce sa mai, ai nevoie de un audit al compului si daca se poate face asta fara a deschide carcasa….e cu mult mai bine! Am incercat cateva astfel de softuri, dar nici unul nu m-a multumit deplin pana am intalnit AIDA. Desi nu mai este freeware acum, softpedia inca mai pastreaza varianta free.

aida software

Se pot salva rapoarte in majoritatea formatelor cunoscute extrem de detaliat pentru o evidenta clara in cazul in care ai mai multe calculatoare de care ai grija.

report aida

Programul poate fi descarcat de aici : download

Tags: , , , , , , ,

Category: DepeNet, tutoriale it, Windows

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Kmeleon says:

  dar dc nu folosesti everest3.50 arat tot ce ai prin pc (componente) placa de baza , ram …… ce modele sunt ……. sunt maestru in problemele legate de pc si tot ce tine de el ……………………………… !

  Mic sfat !!!

 2. cristiano says:

  Va rog sa ma ajutati shi pe mn.miam instalat left4dead2 shi imi cere produc code dar nu lam gasit nicaieri.

 3. aaaa says:

  ce nu stii ( cu doi de i)

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.