Subscribe via RSS Feed

Yahoo messenger tools

Guest post:

Un site care vine in ajutorul utilizatorilor de Yahoo Messenger(verifica cine sta pe invisible , avatare , statusuri , toate programele pentru yahoo mess , fura avatarul , chat si muzica gratuita)

V-ati intrebat vreodata daca prietenul se ascunde de voi? Oare este offline ? Sau sta pe invisible? Acum puteti verifica acest lucru , nimeni nu mai poate sta pe invizibil fara stirea voastra.Pe Yahoo Status puteti verifice statusul de yahoo al userilor chiar daca ii aveti sau nu in lista de yahoo.Verifica cine sta pe invisible si vezi avatarul orcarui user. Programul functioneaza perfect si arata cu certitudine de 100 % statusul de yahoo al userilor.
De asemenea aici puteti gasi avatare si statusuri diverse , pe categorii astfel sa poata fi satisfacut orice gust.
La sectiune download , pe Yahoo Status gasiti toate programele de yahoo care exista la ora aceasta pe internet. Puteti fura avatarul , pune melodia la yahoo, multimess , vedea ip-ul de yahoo , poti vedea webcam fara permisiune , fake idle , sterge-te din lista de messenger , schimba lungimea la status , si multe alte programe pentru yahoo .
Incercati Yahoo Status cu incredere , ori de cate ori vreti sa vedeti cine se ascunde de voi sau aveti nevoie de un avatar , status sau programel pentru yahoo .
Cu Yahoo Status nimeni nu se mai ascunde de tine !

Tags: , , , , , , ,

Category: Software

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. gogu says:

  Daca mi se permite sa recomand si eu un utilitar de genul http://www.pitit.ro, functioneaza fara greseala plus ca design-ul e meserie.

 2. stefan says:

  interesantul astfel de tools pentru yahoo
  ma intreb tu ce software oferi? :)

 3. geo says:

  Link direct avatar:
  http://img.msg.yahoo.com/avatar.php?yids=ID

  Link direct status pt. trimitere verificare:
  http://opi.yahoo.com/online?u=ID

  Incepand cu 15 Februarie Y a schimbat iarasi protocoalele(e anuala treaba)..so no more scan… pentru o perioada

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.